Ray Alder – Napfényre várva

Hard Rock Magazin

Jövő hónap elején érkezik a Fates Warning-énekes Ray Alder második szólóalbuma, ebben májusi zord időben nem is lehetne aktuálisabb a második előzetes címe: Waiting For Some Sun.

Ray Alder 2019-ben debütált önálló előadóként a ’What The Water Wants’ című lemezével, a ’II’-re keresztelt folytatásra már csak június 9-ig kell várnunk. A dalokat ezúttal is Mike Abdow (Fates Warning) és Tony Hernando (Lords Of Black) gitárosokkal, valamint Craig Anderson (Ignite, Crescent Shield) dobossal közösen írták, a keverést Simone Mularoni (Rhapsody, Michael Romeo, DGM) végezte. Az énekes így mesélt legújabb kislemezdaláról, a Waiting For Some Sunról:
„Egy sötét és életérzésekkel teli, de teljesen más stílusú dalt akartam, valami olyat, ami kitűnik a többi közül. Mike-kal azt beszéltem, hogy a refrén már az elején jelenjen meg, és az ismétlések során teljesedjen ki. Ezt hozta össze, nekem tetszik, hogy az énekdallamnak semmi köze a gitárokhoz, ez egyfajta káosz, aminek van értelme. Legalábbis szerintem.”
Az új album CD-n és vinylen már itthon is előjegyezhető.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.