Blackning – Ébredő düh

Fémforgács

Június 23-án a Black Lion Records  kiadásában jelenik meg a brazil thrashers Blackning harmadik stúdióalbuma, az Awakening Rage.

Az Awakening Rage a ránk kényszerített és nyugtalanító dolgokról szól. Mint például a politikai nyomás, a hazugságok és a tömegek kontrollja. Új lemezünk véd  Black Lion Records gondozásában fog megjelenni, amiről Never To Be Free daluk videóját hoztuk el nektek. Ez a dal a kizsákmányolásba belefáradt tömeg hangján szólal meg.”

Blackning – Awakening Rage

(Black Lion Records)

1. Violate
2. Greed and Lies
3. Disfigured Trust
4. Lamb To The Slaughter
5. Never To Be Free
6. Insanity In Power
7. Lex Talionis
8. Vengeance Is Mine
9. Eye For An Eye
10. Unnamed Reality
11. Lies That Blind

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.