KING OF THE NORTH TOUR 2023 – Wolfheart a Barba Negrában

Haverock Közösség

Headliner turnéval jön a Wolfheart novemberben! 

 

 

 

Novemberben európai turnéra indul a finn melodikus death metal brigád, a Wolfheart. A KING OF THE NORTH TOUR 2023 állandó vendégei a Before The Dawn és a Hinayana lesznek, Budapestre pedig november 15-én érkeznek majd meg.

                               https://www.youtube.com/watch?v=ALmGVSqr91E

Bár a Tuomas Saukkonen vezette csapat már többször járt nálunk korábban, ez lesz az első igazi Wolfheart headliner turné. Ráadásul a főhős duplázik, hiszen majd 10 év kihagyás után 2021-ben újra életre hívta a korábbi projektjét, a Before The Dawn-t és még abban az évben egy új lemezt – Stormbringers – is –  kiadott a Napalm Records gondozásában. Az ultra produktív zenész munkásságának megkoronázása lesz ez a turné, ahol a múlt és jelen találkozik.

A körút állandó vendége a Texasból érkező melodic-death / doom formáció, a Hinayana lesz, mely szintén nem ismeretlen a hazai közönség számára. 2022-ben a Barba Negra színpadán álltak már a srácok az Ultima Ratio Fest keretein belül.


WOLFHEART
https://www.facebook.com/WolfheartRealm
https://twitter.com/WolfheartFIN

https://www.youtube.com/user/WolfheartVEVO

 

A BEFORE THE DAWN finn melodic death/gothic metal zenekar, Tuomas Saukkonen alapította 1999.- ben. Eredetileg egy egyszemélyes projektnek indult de 2003- ban tagokkal bővült a zenekarrá alakult csapat.


BEFORE THE DAWN
https://www.facebook.com/beforethedawn

https://www.youtube.com/watch?v=e_TNu1

 

A HINAYANA ötvözi a melodic death metalt a mai modern metallal. Gyors gitárriffeléstől dallamos gitárvonalakig a modern metal masszív vonulataiba vonza a hallgatóit. Dalaik a nyugalmat és a mennydörgő intenzítást elegyíti, kiemelve a dalszövegek egzisztenciális mélységét is.


HINAYANA
https://www.facebook.com/hinayanamusic
https://www.youtube.com/channel/UC7YJ5LSxRlFbAQSK9vLxIzQ

https://www.youtube.com/watch?v=EjmCtnW3mZ0

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a DECIBEL TOURING bemutatja:
WOLFHEART – KING OF THE NORTH TOUR 2023
Vendégek: Before The Dawn, Hinayana
2023.11.15.
Barba Negra Blue Stage

Esemény:

https://www.facebook.com/events/609960191153294

Jegyek:

https://jegy.rock1.hu/wolfheart_20231115

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.