The Voynich Code – Unholy Catastrophe – új szerződés mellé új videó

Fémforgács

A portugál deathcore banda, a The Voynich Code leszerződött az Unique Leader Recordsszal, akiknek égisze alatt ki is adta Unholy Catastrophe című új single-dalának hivatalos videóját.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Unique Leader Records gondozásában kiadhattuk első kislemezünket, az Unholy Catastrophe-t. Ez lehetővé tette számunkra, hogy kreatívan erőltessük magunkat, és új határokat fedezzünk fel, aminek eredményeként azt kaptuk, amit a mai napig a legdinamikusabb és legérettebb darabunknak érezünk. A sötét és az epikus atmoszféra, valamint a zúzós nehézségek kísérteties dallam keveréke ad páratlanul egyedülálló hallgatási élményt, ami reményein k szerint sokakba beleégnek.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.