Dream Theater – A debütáló lemezig vezető kétéves út

Hard Rock Magazin

Tegnap jelent meg a Dream Theater archívumsorozatának 20. kiadványa, amely az 1987-1989 közötti demóanyagokat mutatja be.

Az Inside Out Music gondozásában jelent meg a ’When Dream And Day Unite Demos (1987-1989)’. A 25 dalt tartalmazó kiadványon Mike Portnoy, John Petrucci, John Myung és Kevin Moore 1987 körül keletkezett instrumentális demóit és a Charlie Dominici énekessel készült korai felvételeket hallhatjuk, illetve a ‘When Dream And Day Unite’ album 7 dalának stúdiózás előtti változatát és 6 olyan számot, amelyeket a zenekar a barátoknak szánt karácsonyi ajándékként vett fel. Az újdonság a lemezboltokban már kapható dupla digipak CD-n, tripla fekete és 1500 példányra limitált piros színű vinyllemezen, de az alábbi hivatalos lejátszási listán is végig lehet hallhatni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.