Avenged Sevenfold – Itt az új album második kislemezdala

Hard Rock Magazin

Három hét múlva érkezik az új Avenged Sevenfold-album, de a banda már ezen a hétvégén, 360° VR vetítéssorozaton mutatja be az anyagot Las Vegas Area15 nevű multimédia-centrumában. Ennek apropóján újabb előzetest tettek közzé, amely a kísérletezős hangulatú We Love You.

Az Avenged Sevenfold négy év alatt írta meg és rögzítette a ’Life Is But A Dream…’ lemezt, amelyet Albert Camus ‘Közöny’ című regényének filozófiája ihletett, a dalszövegeket az egzisztencializmus és az abszurdizmus hatja át. A zenekar az infókat csepegtetve próbálta felkészíteni a rajongóit arra, hogy egy merész lemezre számítsanak. Olyanra, amely egyszerűn nem fér be a rock vagy metal kategóriába, mert határokat feszeget, új hangzásbeli úton jár.
Az ötösfogat 2018 óta először lépett színpadra – magyar idő szerint – ma reggel a Las Vegas-i Area15-ben, hogy teljes egészében eljátsszák az új lemezt, illetve négy napon keresztül megy az album 360° VR vetítése ebben a multimédiás szórakoztatóközpontban.
Már hazai forgalmazóknál is előjegyezhető a ’Life Is But A Dream…’ CD-n és vinylen.

Avenged Sevenfold

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.