The Winery Dogs – Egy koncertklip is kell!

Hard Rock Magazin

Egy hét múlva kezdi meg amerikai turnéja második szakaszát a Mike Portnoy, Billy Sheehan és Richie Kotzen alkotta The Winery Dogs, amely két európai körrel folytatódik még ebben az évben. Az októberi budapesti fellépésre a Breakthrough élőben rögzített videójával hangolódhatunk.

Február 3-án jelent meg a The Winery Dogs harmadik albuma, amely a ’III’ címet kapta. Mike Portnoy, Billy Sheehan és Richie Kotzen ezúttal is együtt dolgozott dalszerzőként és producerként. A Xanadu és a Mad World után érkezett a lemez harmadik klipje, ezúttal a Breakthrough című dalhoz.
A világsztárokból álló power trió október 28-án a Barba Negra Red Stage-en lép fel, jegyek válthatók a Rock1 és a Ticketportal rendszerében, illetve foglalhatók a Livesound honlapján. Nyomtatott jegyek a következő lemezboltokban kaphatók: CD Pince, Lemezkuckó, Headbanger, H-Music Shop (Hammer Zenebarlang). További információ az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.