Headliner turnéval jön a Wolfheart novemberben!

Fémforgács

Novemberben európai turnéra indul a finn melodikus death metal brigád, a Wolfheart. A KING OF THE NORTH TOUR 2023 állandó vendégei a Before The Dawn és a Hinayana lesznek, Budapestre pedig november 15-én érkeznek majd meg.

Bár a Tuomas Saukkonen vezette csapat már többször járt nálunk korábban, ez lesz az első igazi Wolfheart headliner turné.

Ráadásul a Wolfheart frontember duplázik, hiszen majd 10 év kihagyás után 2021-ben újra életre hívta a korábbi projektjét, a Before The Dawn-t. Ha eznem lenne elég, idén még új lemez is lesz , melynek címe Stormbringers és a Napalm Records gondozásában jelenik meg június 30-án. Az ultra produktív zenész munkásságának megkoronázása lesz ez a turné, ahol a múlt és jelen találkozik.

A körút állandó vendége a Texasból érkező melodic-death / doom formáció, a Hinayana lesz, mely szintén nem ismeretlen a hazai közönség számára. 2022-ben a Barba Negra színpadán álltak már a srácok az Ultima Ratio Fest keretein belül. 

A H-Music Hungary bemutatja: Wolfheart – King of the North Tour 2023
2023. november 15., szerda
Budapest, Barba Negra Blue Stage
Fellépők: Wolfheart, Before the Dawn, Hinayana

Az esemény facebook oldala

Jegyek

Koncertnaptár

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.