The Flower Kings – 11 év után ismét Budapesten

Hard Rock Magazin

Roine Stolt zenekara, a The Flower Kings majdnem napra pontosan 11 év után érkezik Budapestre ismét. Szeptemberben megjelenő új lemezüket október 11-én mutatják be a hazai közönségnek az A38 Hajó fedélzetén.

A progresszív rock műfajának egyik különleges formációja a közel 30 éve működő Flower Kings. Roine Stolt és zenésztársai az elmúlt 4 évben három stúdióalbumot is készítettek, a legutóbbi ’By Royal Decree’ tavaly márciusban jelent meg. A folytatásra sem kell sokat várni, Roine elárulta, hogy új lemezzel szeptemberben jönnek ki, így a turnén már ennek dalait is bemutathatják, jelen esetben Budapesten október 11-én, az A38 Hajón, ahol Roine Stolt mellett Hasse Fröberg (gitár, ének), Michael Stolt (basszusgitár), Mirko DeMaio (dob) és Lalle Larsson (billentyűs hangszerek) lesz látható. Az Agents Of Mercy és a Karmakanic billentyűse az legutóbbi Flower Kings-lemezeken billentyűző Zach Kamins helyetteseként lép színpadra a turnén.

A jegyértékesítés már elindult: október 1-ig 9900 Ft, utána 10 900 Ft, a koncert napján 11 900 Ft. További információ az esemény Facebook-oldalán.

The Flower Kings

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.