Dieth – Új lemezelőzetesek

Fémforgács

A nyár elején jelenik meg David Ellefson death/thrash bandájának, a Dieth első albuma. Ellefson mellett olyan arcokat találunk a csapatban, mint az Entombed A.D. egykori gitárosa Guilherme Miranda, aki itt énekesként is tevékenykedik és a Decapitated volt dobosa, Michał Łysejko. To Hell And Back című lemezük június 2-án a Napalm Records zászlaja alatt fog megjelenni.

Mindannyian elismertek voltunk a zenekarainkban és a karrierünkben, de egy ponton be kellett zárnunk az ajtót, hogy valami új kezdődjön, és ezt most Dieth-el jött el.”  – mondta Ellefson. “Valójában maga a név is arról szól, hogy belehaltunk a múltba, hogy valami új fakadhasson életünk következő fejezetének megnyitásához. És ez a mindhármunkban közös kapcsolat. Ez a banda olyan, mintha ha a kreatív letargiából ébredne. Árad belőlünk, inspirációinkat és tapasztalatainkat egy egésszé ötvözve. Ez számomra szimbolikus jelentéssel bír.

Első kislemezes daluk, a In The Hall Of The Hanging Serpent útán máris itt van két újabb előzetesük a Don’t Get Mad … Get Even! és a címadó To Hell And Back videóinak képében.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.