Pennhurst – Fellépnek a szlovéniai MetalDaysen

Hard Rock Magazin

Az a megtiszteltetés érte a második lemezére készülő Pennhurst zenekart, hogy ők is ott lehetnek Európa egyik legnagyobb metálfesztiválján, a szlovéniai MetalDaysen.

A MetalDays fesztivál minden évben lehetőséget ad feltörekvő zenekaroknak, hogy megmutassák magukat a szlovén közönségnek. Idén is több mint 150 jelentkező volt a világ minden pontjáról arra a 20 helyre, amelyek egyikére sikerült a Pennhurstnek bejutni. Ennek értékét az is fokozza, hogy a csapat évek óta magyar nyelven alkot, így a szlovéniai Velenjében, július 30. és augusztus 5. között megrendezésre kerülő fesztiválon is magyarul fognak egy hatalmas bulit csapni. A MetalDaysen idén olyan nagyágyúk lépnek fel – a teljesség igénye nélkül – mint a Kreator, a Bullet For My Valentine, az In Flames, az Obituray, a Heaven Shall Burn, a Helloween, a Paradise Lost vagy épp a Biohazard.

A banda épp második albumán dolgozik, amelyről nem olyan régen látott napvilágot egy új, klipes dal, Újjáéledt címmel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.