Klippremier: Burning Witches – World On Fire

Fémcsajok

A svájci/holland Burning Witches ötödik stúdióalbuma a mai napon landolt a boltok polcain, a korong pedig a "The Dark Tower" címet kapta.

Történt egy kis változás a csapat életében, ugyanis a gitáros Larissa Ernst márciusban jelentette be, hogy kisbabát vár, így amíg a zenészlány visszatér a boszorkányok körébe, a The Iron Maidens egyik tagja, Courtney Cox helyettesíti őt a turnékon.

A csajok két kisfilmes dalt már a hallgatóság elé tártak - elsőként a lemez címadó dalát, amelyet nem más inspirált, mint Báthory Erzsébet, majd az Unleash The Beast érkezett.

A mai napon az album mellett a harmadik klipes szerzemény is elérhetővé vált, ezúttal a World On Fire című dalhoz készített a zenekar videót, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.