Infected Rain: új felállással nyomul a csapat+klippremier: Dying Light

Fémcsajok

A moldáv Infected Rain a múlt év folyamán adta ki "Ecdysis" című stúdióalbumát, amelyen hasonlóan az előző kiadványokhoz a modern metalt járatta csúcsra a banda, ez év április folyamán pedig boltokba került egy speciális, streaming koncertet tartalmazó lemez is, "The Devil's Dozen" címmel.

A zenekar háza táján történt egy kis változás: Vladimir és Sergey Babich búcsút intettek társaiknak.

Sajnos Sergeynek és Vladimirnek el kellett hagynia a zenekart. Szeretnénk megköszönni nekik a munkájukat, és sok sikert kívánunk nekik a jövőbeni terveikhez. Mi azonban úgy állunk ehhez, mint egy új kezdethez, és folytatjuk a zenélést. Meleg szívvel mutatjuk be Alice Lane-t, aki egy időre átveszi a basszusgitárosi posztot. 

- kezdte sorait a banda. Alice Lane egy olasz származású basszeros lány, aki a Hand Of Juno nevű industrial metal banda tagja.

Hogy megünnepeljük ezt az új fejezetet a zenekarunk életében, úgy döntöttünk, hogy kiadunk egy vadonatúj dalt! Köszönjük a folyamatos támogatásotokat, hálásak vagyunk, hogy velünk tartotok ezen az úton!

Az új dal a Dying Light címet viseli, íme a hozzá készített videó:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.