Vérben tocsogó diliházba kalauzol a Bring Me the Horizon új klipje

Nuskull Magazin

Megérkezett a Bring Me The Horizon új slágere, a LosT. A leginkább már EP-kben, és azon belül is hosszas várakozások után kiadott szinglikben gondolkodó brit pop-metal szupersztárok ezúttal a napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendő kétezres évekbeli pop punk/emo korszakot idézik meg. Egyes internetes susmogások szerint nem véletlen – a srácok ezzel is a Fall Out Boy-jal közös észak-amerikai stadionturnéjukra gyúrnak.

A dal olyannyira jó munkát végez a múltidézéssel, hogy esküdni mernék, hogy néhol a My Chemical Romance I’m Not Okay (I Promise) című gigaslágere sejlik fel. A srácok a klip kapcsán se elégedtek meg a low budget megoldásokkal: van itt minden a gore jelenetektől kezdve az amorf karaktereken át a humoros gegekig, egy-egy pillanatra még Thomas Ian Nicholas (Kevin az Amerikai Pite sorozatból) és Stephen Harrison (Cancer Bats, ex-The Chariot, ex-Fever 333) is feltűnik. Szóval ismét egy hamisítatlan BMTH-féle audiovizuális abúzus részesei lehetünk.

Azt, hogy mikor és milyen dalokkal folytatódik a Post Human EP-sorozat, még mindig homály fedi, de ez nem is annyira fontos, amíg Oli Sykesék időnként ellátnak minket olyan tartalmakkal, amikről aztán hónapokig tudunk értekezni. Meg legalább lesz mivel meglátogatniuk minket június elsején a Papp László Sportarénában, a Spiritbox társaságában.

//www.youtube.com/watch?v=xv-70a6yXfM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.