Margarita Witch Cult – Megjelent az első lemezük

Fémforgács

Április 21-én a Heavy Psych Sounds Records gondozásában jelent meg a pszichedelikus fuzzokkal, valamint a doom, a sludge és stoner metal hatásaival teli muzsikát játszó brit Margarita Witch Cult saját elnevezésű első nagylemeze. (bemutatkozó EP-jükről itt olvashattok)

A banda ugyanabból a városból származnak, ahol évekkel ezelőtt a Black Sabbath is lekezdte zengeni ólom riffeit, a hasonlóság néhol nem is véletlen. Lemezük okkult témájú dalai közöl a Diabolical Influence és a The Witchfinder Comes  két egybefüggő videót is kapott.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.