Deathstars – Everything Destroys You – 9 év után új lemezzel térnek vissza

Fémforgács

Majdnem 9 év elteltével új albummal tér vissza a svéd industrial metalos Deathstars. A 2014-es The Perfect Cult folytatása május 5-én, azaz holnap érkezik Everything Destroys You címmel a Nuclear Blast Records kiadásában, amiről két dal (Midnight Party, This Is) is klipet kapott.

A két lemez közötti rengeteg időt, valamint a legutóbbi turnék elhalasztását így kommentálták a tagok:

Az éveken át tartó intenzív turnézás után szükségünk volt egy kis pihenőre, majd mikor visszarázódhattunk volna, megjelent a Covid-járvány, így a turnékat törölték vagy elhalasztották. Ezért úgy döntöttünk, hogy a lemezt is majd csak később jelentetjük meg, aminek most érkezett el az ideje. Nagyon büszkék és egyben izgatottak is vagyunk az új albummal kapcsolatban.” – nyilatkozta Nightmare Industries gitáros.

A visszatérő első klipünket semmiképpen sem csak egy stúdióban akartuk felvenni, ezért a Stockholmban található Slaktkyrkan nevű helyen vettük fel, amely érdekes élményt nyújtott.” – tette hozzá Whiplasher Bernadotte énekes.

A bandához újra csatlakozott Cat Casino gitáros, a dobos pozícióját pedig az újonnan érkező tag, Nitro tölti be.

Deathstars – Everything Destroys You
(Nuclear Blast Records)

1. This Is
2. Midnight Party
3. Anti All
4. Everything Destroys You
5. Between Volumes and Voids
6. An Atomic Prayer
7. Blood for Miles
8. The Churches of Oil
9. The Infrahuman Masterpiece
10. Angel of Fortune and Crime

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.