Moss Covered Bones on the Altar of the Moon: új dalt osztott meg a Blackbraid

Nuskull Magazin

Tavaly jelent meg az egyszemélyes, “native american black metal”-os Blackbraid első lemeze, most pedig már itt is van egy új dal, a Moss Covered Bones on the Altar of the Moon, aminek a címe mellett a játékideje is rekordhosszúságú. A 14 perces darab kapott egy dalszöveges videót is, amit a szövegek mellett a már megszokott őslakos indián motívumokkal is jócskán megtűzdeltek. Maga a dal pedig úgy mutat egy kis újdonságot, hogy közben nem tér el sem az ismerős (kissé már túl steril) hangzástól, sem a hangulattól.

További jó hír, hogy az új lemezre sem kell nagyon sokat várnunk, ugyanis július 7-én érkezik a Blackbraid II (legalább az albumok címét nem viszi túlzásba emberünk). A számlista a alábbi lesz:

1. Autumnal Hearts Ablaze
2. The Spirit Returns
3. The Wolf That Guides the Hunters Hand
4. Spells of Moon and Earth
5. Moss Covered Bones on the Altar of the Moon
6. A Song of Death on Winds of Dawn
7. Celestial Passage
8. Twilight Hymn of Ancient Blood
9. Sadness and the Passage of Time and Memory
10. A Fine Day to Die (Bathory cover)

//www.youtube.com/watch?v=ZrVgiqoGr_g

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.