Roger Glover – „A Deep Purple más lett Steve Morse nélkül”

Hard Rock Magazin

Roger Glover a Deep Purple dél-amerikai turnéján egy brazil rockrádiónak adott interjút, amelyben elmondta, hogy milyen az élet a zenekarban Steve Morse távozása óta.

Mint köztudott, Steve Morse családi okok miatt 28 év szolgálat után 2022 végén kiszállt a Deep Purple-ből, helyét Simon McBride vette át, az északír gitáros Don Airey bandájában is játszik. Roger Glover basszusgitáros így látja a változást a bandában McBride érkezésével:
„Nagy változás nekünk, hogy Steve Morse ilyen hosszú idő után elhagyott minket. Simon McBride érkezésével bátran állítom, a Deep Purple más lett, és ezt mi tudomásul vesszük, nem lehet mindig ugyanazt játszani. Persze a Purple pályafutása alatt számtalan változás történt, ám ez a mostani egészen izgalmas. A helyzet az, hogy új albumot készítünk, amely ha minden jól megy, jövőre meg is jelenik. Jelenleg is dolgozunk rajta.”

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.