Megérkezett az AWS új felállásában készült második dala, a 2359

Rockvilág.hu online rockmagazin

A január közepén bemutatott Odaát után egy újabb friss szerzeménnyel jelentkezett az AWS – a 2359 című dalhoz videoklip is készült. “A ’2359’ arról az elkeserítő jelenségről alkot képet, hogy a társadalom hajlamos a mindenkit érintő és komoly problémákat a szőnyeg alá söpörni, a kényelem és jó életszínvonal megtartása érdekében. Tudunk a veszélyről, felfogjuk azt, mégis homokba dugjuk a fejünket, és lehajtott fejjel futunk a szakadék felé, nem foglalkozva azzal, hogy mit hoz majd a jövő, milyen hatásai lesznek a tetteinknek.” – írta Stefán Tomi a dalról.

AWS – 2359 (Official Music Video):

 

A januári bejelentés óta, miszerint az AWS új időszámításba kezd, a fiúk túl vannak egy teltházas vidéki turnén, készítik a bemutatkozó EP-jüket és gőzerővel készülnek a május 26-ai Budapest Parkos koncertjükre.

2023.05.26. Budapest // Budapest Park
FB esemény: www.facebook.com/events/882138026165662
Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/aws-20230526

Idén – három év kihagyás után – visszatérnek a fesztiválok nagyszínpadaira is.

Már bejelentett fesztivál-koncertek, ahol fellép a zenekar:

07.15. Gombaszög (SK) // Gombaszögi Nyári Tábor
07.17. Debrecen // Campus Fesztivál
07.26. Székesfehérvár // FEZEN Fesztivál
08.05. Eger // Bor-Rock Fesztivál
08.11. Fonyód // Rockbalaton
08.09. Alsóörs // Tábor Fesztivál

AWS Facebook-oldal: www.facebook.com/awszenekar

AWS az online felületeken: https://songwhip.com/aws

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.