Vented – Érkezik a debütlemez vinyl kiadása

Fémforgács

Cruelty And Corruption címet viselő, négysikerű debütáló nagylemez CD kiadásait követően, május 5-én érkezik a Vented limitált vinyl kiadása a Metal.hu gondozásában, egy ehhez a megjelenéshez dukáló új maszterrel egyetemben, ami a francia producernek, HK Krauss-nak (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba… stb.)  köszönhető, a maintenoni Vamacara Studio-ból.

HK Krauss (a lemez producere és hangmérnöke) az alábbiakat fűzte hozzá a vinyl megjelenéshez:
“Alapvetően a zene jellegét tekintve semmiképp sem akartunk egy műanyag, túl modern hatású megszólalást kapni már a CD maszternél sem. Azt akartuk, hogy az élő zene érzete domináljon, átjöjjenek azok az érzelmek, amiket rejtenek a dalok és szónikusan úgy üssön, ahogy azt manapság elvárják a hallgatók. A vinyl megjelenéshez készült maszterrel pedig egy még részletesebb formában hallhatjátok a korongot, mint eddig!”

Majd Sean Zatorsky (énekes, dalszövegíró) folytatta:
“Rendkívül örülök, hogy a kiadónk lehetővé tette, hogy a “Cruelty And Corruption” vinylen is megjelenhet! Elképesztő belegondolni, hogy mennyi minden történt az elmúlt 2 évben, mióta összeálltunk Gergővel. Számos hátráltató tényező és tragédia után véghez vittük a lemezmegjelenést kétféle CD kiadásban és most jön egy káprázatos, 180 grammos arany/fekete splatter vinyl kiadás. Alig várom, hogy a kezemben tartsam és a tű alá tegyem a korongot!”

Videóüzenet:

Végül pedig Hájer Gergő (gitáros, dalszerző) tette hozzá:

“Elképesztő, hogy mennyi szeretetet és támogatást kaptunk a lemezmegjelenés óta, mind a hallgatóság, mind pedig a szakma felől, világszerte. Nélkületek nem jöhetne most létre ez a vinyl megjelenés! A bakelitnyomáshoz készült új maszter fantasztikus! Még mélyebbre kalauzol titeket a részletekbe, őszintén ajánlom mindenkinek.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.