A Pokol Kapui megnyilnak – Lowland Fest 2023

Haverock Közösség

IV. LOWLAND FEST 2023
2023. 07. 19-22.
 2023-ban ismét megnyílik a pokol kapuja az Alföldön. Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre LOWLAND FEST, melynek a Kucsora Péter által szervezett Kéktói fesztivál helyszíne ad otthont. Civilizációtól távol, kellemes vidéki környezettel várja a fesztiválozókat.
A közel 6 hektáros terület bőven gazdálkodik parkóval, árnyékos kempinghellyel és mindennel ami kell egy fesztivál lebonyolításához.
Ahol július 19-22.- ig a legbrutálisabb hazai és nemzetközi bandák lépnek színpadra az underground metal színteréről.
A Lowland Fest 2020-ban alakult, baráti összefogásból.
Azóta egy folyamatosan bővülő csapat terelgeti az útját és szervezkedik gőzerővel.
Célja a hazai és nemzetközi Underground Metal élet felvirágoztatása és egy hatalamas összetartó család kovácsolása.
Lerántjuk a leplet az eddig biztosan fellépő zenekarokról, akik a Poklok legmélyéről érkeznek hozzátok.
 Zenekarok / Bands – A-Z:
Agregator ????????, Ahriman ????????, Archaic ????????, Atrox Trauma ????????, Autumn Nostalgie ????????, Beerzebub ????????, Boru ????????, Dvvad????????, Eagle Has Landed ????????, Fleshless ????????, Heartkiller ????????, Komodo ????????, Kylfingar????????, Lazarvs????????, Lovecrose ????????, Nest of Plagues ????????, Paediatrician ????????, Ragály ????????, Sear Bliss????????, Shrine of Eligos ????????, Türböwitch ????????, Vadász ????????, Witchthrone ????????
Továbbá Április 9-én indul a jegyértékesítés a Tixa felületén, ennek részleteivel hamarosan jelentkezünk.
Google maps:
LOWLAND FEST
Hódmezővásárhely, Rárósi út 9-es km, 6800

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.