Nanowar of Steel – kedden érkezik Budapestre az olasz paródia metal zenekar

Fémforgács

Április 4-én immár ötödik nagylemezével tér vissza Budapestre az olasz metal komédiás csapat, a Nanowar of Steel. Az Analog Music Hallban fellép az olasz Frozen Crown is.

Márciusban jelent meg az olasz Nanowar of Steel – Dislike To False Metal című nagylemeze, ami a modern (vagy inkább kortárs) metal zenekarok elé állít görbe tükröt. Szokás szerint frenetikus dalszövegekkel és klipekkel készülnek a srácok, zeneileg azonban jól összerakott és mesterien előadott dalokra számíthatunk tőlük, mint például a Winterstorm in the Night esetén, ahol Madeleine Liljestam (Eleine) bevonásával énekelnek epikus hangvételben a korpáról és a samponokról:

Van itt még egészségtudatos, bitcoin kincsre vadászó kalóz-metal, és persze a disco metal sem marad ki. És persze itt van a legújabb heavy metal klip, a Pasadena 1994 is, amiben nem más, mint Joakim Brodén (Sabaton) segít elmesélni 1994 nyarának legnagyobb csatáját, az olasz-brazil vb-döntőt:

A turnén szerepel a milánói Frozen Crown, akik szintén új lemezzel érkeznek: a Winterbanea negyedik stúdióalbumuk. A Crowned in Frost című előző lemez sok milliós nézettséget ért el a Youtube-on, aminek köszönhetően a csapat a Dragonfroce-szal turnézott 2020-ban. Az új lemez igazi, klasszikus heavy és power metal hangzást mutat, szimfonikus hatásokkal. Federico Mondelli dalszerző-gitáros játékával és Giada „Jade” Etro énekesnő meggyőző hangjával. A Call of the North új klipje itt látható:

Az április  4-ei koncerten a 2021-ben megújult felállás, azaz Fabiola „Sheena” Bellomo szólógitáros, Francesco Zof basszusgitáros és Niso Tomasini dobos áll az Analog Music Hall színpadára.

A Concerto Music bemutatja: Death to False Tours Tour 2023
2023. április 4., kedd 19 óra
Budapest, Analog Music Hall
Nanowar of Steel, Frozen Crown koncertek
Belépő: 6900 Ft
Jegyek kaphatók a https://tixa.hu/nanowar-of-steel-analog oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
https://concerto.hu/
https://www.nanowar.it/
https://frozencrown.net/

https://www.facebook.com/concertoconcerts/
https://www.facebook.com/events/448043166769726/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.