Gary Moore-Emlékest – Ilyen volt 2019-ben

Hard Rock Magazin

Két nap múlva itt a jubileumi 10. Gary Moore-Emlékest, aki még nem szánta rá magát, hogy a keddi munkába menetel előtt hétfőn este egy nagyot bulizzon az ír gitáros dalaira, annak kedvcsinálóként előkotortuk a teljes 2019-es műsort az A38 Hajó felvételén.

Április 3-án újra Gary Moore-Emlékest a budapesti Analog Music Hall koncerttermében. A 2019-es műsorhoz hasonlóan most is két részre tagolódik a program, akkor Vámos Zsolt és az ő Gary Moore Emlékzenekara, a Run For Power a blues-rock dalok interpretálásában segített, most a hard rock időszak örökzöldjeit tálalják Lukács Peta közreműködésével. A blueskorszak gyöngyszemei pedig Tommy Katona és a Texas Flood főszereplésével, Ben Poole és Somogyi Remig cameo szereplésével kerülnek terítékre. Kedvcsinálónak itt a 2019-es Emlékest teljes műsora az A38 Hajó profi felvételén.

Jegyek elővételben még ma és holnap a Tixa oldalán, hétfőn már csak a helyszínen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.