Metallica – A címadó dallal már megvan az új album egyharmada

Hard Rock Magazin

A 15 nap múlva megjelenő új Metallica-albumról már a negyedik előzetessel is megismerkedhetünk, a dal videója percekkel ezelőtt került ki a világhálóra.

Április 14-én, 72 Seasons’ címmel jelenik meg a Metallica 11. stúdióalbuma (a banda szerint a 12.), amelyről már kiadtak három kislemezdalt. A Lux Æterna, a Screaming Suicide és az If Darkness Had A Son után a címadó 72 Seasons következik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.