72 Seasons-Itt a harmadik új Metallica dal

Rockvilág.hu online rockmagazin

72 Seasons címmel megjelent az április 13-án világszerte mozikban debütáló Metallica lemez harmadik új, egyben címadó dala. A mozis premier másnapján pedig fizikai és digitális formában is elérhető lesz majd James Hetfieldék legújabb alkotása.

A 72 seasons a zenekar korai időszakának zeneiségét veszi majd újra elő. Ez hallatszik a most megjelent második dalból is. A zenekar áprilistól Európában koncertezik, és a körút érdekességét ezúttal azt jelenti, hogy a csapat minden állomáson két bulit játszik, méghozzá ismétlések nélküli setlisttel. Sajnos egyelőre hazai dátum nincsen, de reménykedhetünk a legjobbakban, hogy ismét Magyarországon játszik majd a legendás zenekar.

A lemezen az alábbi tracklist lesz majd hallható:
01. 72 Seasons
02. Shadows Follow
03. Screaming Suicide
04. Sleepwalk My Life Away
05. You Must Burn!
06. Lux Æterna
07. Crown Of Barbed Wire
08. Chasing Light
09. If Darkness Had A Son
10. Too Far Gone?
11. Room Of Mirrors
12. Inamorata

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.