The Sign – Fel a kanapéról, irány a nagybetűs élet!

Hard Rock Magazin

A The Sign ‘A DAL 2023’ show-műsorban mutatja be szombaton a Fejest ugrottam című nótáját, de a drukkereknek már most itt a szerzeményhez készült klip.

„A Fejest ugrottam üzenete, hogy ki lehet lépni a digitális tér, a média kreálta mesterséges világból és egy nagy levegővétel után fejest lehet ugrani a nagybetűs életbe. Gyakran olyan dolgokba kapaszkodunk halálosan, amik egy másik szemszögből olyan gyengék, mint egy fűszál, ezért vannak dolgok, amiket el kell engedni, hogy a szívünk kinyílhasson” – osztotta meg a The Sign frontembere, Czinke Máté új szerzeményük hátterét. A fiúk az elmúlt években több elismerést is bezsebelhettek fülbemászó zeneszámaikkal, így már többszörösen felkerültek a MAHASZ toplistáira és átvehették a Szikra-díjat is.

A csapat most szombaton ‘A DAL 2023’-ban is megmérettetik az újdonsággal, de a rajongók kedvéért egy, a ’80-as évek korszakát idéző videóklippel erősítenek rá a Fejest ugrottam üzenetére: „Egy olyan fickót alakítok benne, aki egész nap ül a tévé előtt, nem megy sehova, csak kapcsolgat az adások közt, és minden csatornán háború, vírus, félelemkeltés, válság, virtuális médiatémák mennek, ami egyre lejjebb húzza a hangulatát és egyre feszültebbé válik. Aztán hirtelen megzavarodik a tévé, tévézaj látható és a refrénben már teljes zenekari felállásban, felszabadultan toljuk, hogy »Fejest ugrottam« – mesélte Máté a koncepciót.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.