Nervosa – Endless Ambition – új videó, új felállás

Fémforgács

Endless Ambition címmel mutatta be vadonatúj videóját a brazil thrasher csajbanda, a Nervosa. A videó egyben a zenekar új felállásának bemutatására is szolgál. A banda egyetlen eredeti tagjaként Prika Amaral gitáros maradt, aki a tavaly kilépett énekesük Diva Satanica helyét is átvette a mikrofon mögött. Mellé új társakként Michaela Naydenova dobos, Helena Kotina gitáros és Hel Pyre basszusgitáros szegődött. A lányok gőzerővel dolgoznak ötödik nagylemezük dalain, ami remélhetőleg még az idén megjelenik.

Az Endless Ambition első hírnöke mindannak, ami a Nervosatól hamarosan jön.” – mondta Prika Amaral. “Az énekesi poszt elfoglalása óriási kihívás volt a számomra. Nem olyasmi, amit terveztem, vagy épp vártam, de egy második énekesváltás után nem akartam újra átmenni a korábbiakon, ezért úgy döntöttem, hogy nézz szembe azzal, amit sokan mondtak a Nervosa kezdete óta: hogy legyek én az énekes. Korábban féltem az énekléstől, mert azt hittem hogy nincs technikám, fájt a torkom, ahogy énekeltem, stb… Az elmúlt hónapokban a vokális technikák tanulmányozása után, rájöttem, hogy igen, mindig is megvolt a technika, és képes vagyok arra, hogy szembenézzek ezzel az új kihívással, amit most már nagyon szeretek.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.