The Southern Oracle – Wolftamer – új dalelőzetes

Fémforgács

Pénteken érkezik a The Southern Oracle ötödik nagylemeze, a The Most Corruptible Souls. A lemez utolsó előzeteseként Wolftamer dalukat osztották meg.

A szöveg az idejét múlt tradíciókra épülő kultúra és politika romboló hatásával foglalkozik, az üzenet pedig a jövőnk érdekeiért való szemléletváltás ezekben a különösen nehéz időkben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.