A Cannibal Corpse énekese vendégeskedik a Creeping Death új dalában

Nuskull Magazin

Ha fiatal, mégis old school hangzású death metal-bandák kerülnek szóba, nem lehet büntetlenül elmenni a Creeping Death neve mellett. A texasi halálgyárosok 2015-ben alakultak meg, azóta pedig kihoztak három EP-t, egy nagylemezt, nemrég felléptek Budapesten is, most pedig készen állnak rá, hogy a világra zúdítsák második egész estés Disney… akarom mondani disznó-meséjüket.

A június 16-án megjelenő Boundless Domain lesz a srácok debütálása a MNRK Heavy kiadónél, a lemezt pedig a Killswitch Engage saját Adam Dutkiewicze felügyeli. De nem ő az egyetlen “sztárvendég” itt, ugyanis lesz egy fít is a lemezen, és nyilvánvalóan a címből már rá lehetett jönni, hogy maga A Nyak, George “Corpsegrinder” Fisher, vagyis a Cannibal Corpse aranylelkű, ugyanakkor betonbontó torka lép színre a most bemutatott Intestinal Wrap című dalban. A banda egy középkori, fantasys (és természetesen belezős) klipet is forgatott a számhoz.

A korhatáros videó (jaj, ugyan már, úgyis megnézed 18 alatt is), a dallista és a borító is idelent:

  1. Boundless Domain
  2. Intestinal Wrap (feat. George “Corpsegrinder” Fisher)
  3. Vitrified Earth
  4. The Parthian Shot
  5. Creators Turned Into Pray
  6. Cursed
  7. Remnants of the Old Gods
  8. Looming
  9. The Common Breed
  10. The Edge of Existence

//www.youtube.com/watch?v=SlaJiUa7czE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.