Pár napja ünnepelte születésnapját a Mozso Zenekar!

Haverock Közösség

Pár napja ünnepelte születésnapját a Mozso Zenekar!

” 2023 egy kicsit döcögve indult, mivel dobosunk Szántó Zsolt “Morti” és a Mozso zenekar útjai különváltak! Békében, barátságban váltunk el, minden jót kívànunk neki, sok erőt és kitartást a folytatáshoz! A zenekar Facebook oldalán olvasható Morti búcsú bejegyzése is!
  A metálnak viszont szólnia kell, így keresgéltünk és meg is találtuk új dobosunkat Kecskés Tamás személyében. A továbbiakban vele folyik majd a közös munka! ” (Facebook és Insta oldalunkon olvasható Tomi beköszönése is.)
Hamarosan több hasznos információval is jelentkezünk, ezért érdemes követni a zenekar Facebook és Instagram oldalát valamint Youtube csatornáját amik az alábbi linkeken érhetők el!”
– Jelentette be a zenekar, és most haladnak előre töretlenül!
Mozso – Maszkok mindenütt

A zenekar 2011. március 20-án kezdte meg a működését Pécsett. A csapatot a Fekete Sereg zenekarból kiváló Molnár “Mozso” Zsolt (énekes) és Takács Zoltán (dobos) mellett Waller Adrián (szólógitáros), Kovács Román (ritmusgitáros) és Szlaukó Tibor (basszusgitáros) alkotta.
Az azóta több tagcserén is átesett zenekar ma (2023.03.20) ünnepli 12. születésnapját!

A jelenlegi felállás:
Molnár Zsolt “Mozso” : ének
Dudás Kornél : gitár
Kovács Arnold “Arni” : gitár
Balogh Róbert “Roberto” : basszusgitár
Kecskés Tamás : dob

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.