Paul Gilbert – Gitár az Ezüst-hegyen!

Hard Rock Magazin

Már a harmadik kislemezét mutatja be Paul Gilbert a Ronnie James Dio előtt tisztelgő új albumáról. Ezúttal egy Rainbow-tételt, a Man On The Silver Mountaint állította pengetőélre.

Ronnie James Dio zenéjét választotta következő instrumentális albuma témájának Paul Gilbert. Rainbow-, Black Sabbath– és Dio-dalokat válogatott össze a gitáros, akinek ezúttal a jól ismert énekdallamokat is a hangszerével kellett pótolnia. A ’The Dio Album’ az énekes 12 legendás számát tartalmazza, ezek közül korábban már meghallgathattuk a Holy Divert és a Heaven And Hellt, a soron következő előzetes pedig az eredetileg 1975-ben megjelent ’Ritchie Blackmore’s Rainbow’ nyitó tétele, a Man On The Silver Mountain. Az április 7-én megjelenő újdonságot a hazai lemezboltokban is elő lehet rendelni CD-n és vinyllemezen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.