Időutazásra invitál a Dance With The Dead

Hard Rock Magazin

A Dance With The Dead analóg szintetizátoraival és gitárjaival olyan hangzást produkál, mintha a ‘60-as, ‘70-es, ‘80-as évek sci-fi- és akciófilmjeinek zenéi szólnának. Június 22-én az A38 Hajón ismét visszarepítenek minket az időben, már negyedszer lépnek fel nálunk.

Justin Pointer és Tony Kim duója 2013-ban debütált ’Out Of Body’ című lemezével, amelyet a metál, a synthwave és az EDM rajongói egyaránt lelkesen fogadtak. A bemutatkozást az ’Into The Abyss’ sötét dallamai követték, majd a ’Near Dark’ lemezükkel végleg felkerültek a műfaj térképére. Az amerikai duó ekkor látta elérkezettnek az időt arra, hogy a stúdiózás után végre színpadra lépjenek, 2015-ben adták első koncertjüket Los Angelesben. Rákapva az élő zene ízére még abban az évben útra keltek, hogy körbezenéljék Európát, egy évvel később már az ötödik, ’The Shape’ című albumukkal járták az öreg kontinenst.
Első budapesti koncertjük 2018-ban volt a ’B-Sides: Vol. 1’ turnéjával, utoljára tavaly jártak nálunk a ’Driven To Madness’ dalaival, június 22-én pedig a Dance With The Dead újra az A38 Hajón lép fel. Jegyeket a Funcode és az A38 felületén lehet vásárolni, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.