H.E.A.T – Az Eclipse-szel turnéznak szeptemberben

Hard Rock Magazin

Viszonylag ritkán jár a H.E.A.T és az Eclipse is Közép-Európa környékén, pláne így együtt, szerintünk kihagyhatatlan buli! Még akkor is, ha Bécsig kell elgyalogolni értük.

Igazából most is csupán a német nyelvterületre szól a H.E.A.T és az Eclipse co-headline turnéja – plusz a H.E.A.T átugrik Hollandiába az Eclipse nélkül egy estére –, de amíg Németország és Svájc mellett a szomszédos Ausztria nem is olyan távoli fővárosa is szerepel a megállók között, addig nem tűnik elérhetetlennek, hogy megnézzük a dallamos rock két svéd kiválóságát végre élőben is, nemcsak Blu-rayről.

Szóval akinek van affinitása hozzá, az ne sokat töprengjen, tegye szabaddá magát szeptember 5-re, és csapjon le a jegyekre! Nem olyan nagy az a Szene Wien, és holnap 16 órakor indul a jegyértékesítés!

H.E.A.T - Eclipse

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.