Gorod – Bálványként tisztelegve

Fémforgács

2022-ben 25. évfordulóját ünnepelte a francia progresszív / tech-death metal úttörőjének is nevezhető Gorod. A csapat március 10-én adta ki The Orb című új albumát, amiről We Are the Sun God daluk egy sci-fi ihletésű friss videót is kapott.

A teljes lemez pedig itt érhető el, az alábbi üzenettel:

Üdvözölünk a világ fejjel lefelé való Shakespearei értelmezésében. Ez egy olyan történet, amelyben Isten a bálványok teremtőjeként tiszteleg, legnagyobb sikere pedig mi vagyunk, hogy az ő képére faragva arroganciánk bukásába veszünk el. A nap, ami a fő műve, saját kezűleg hozza el az ítéletet. Az éltető csillag a vesztünket mutatja, valójában lángokba borítja a világunk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.