A Primitive Evolution – Motörhead belassítva

Hard Rock Magazin

A 2007-ben alakult kanadai altrocker A Primitive Evolution háromszámos EP-t adott ki, a lemez „A oldalas” dala a Motörhead-himnusz Ace Of Spades lassított verziója, amelynek tekerés nélkül is kicsorbíthatatlan az éle.

3 teljes játékidejű album, a pandémia bonyodalmai és a frontember Brett Carruthers The Birthday Massacre-karrierkalandja után az A Primitive Evolution új digitális középlemezzel jelentkezett, amelynek fókuszában a legendás Motörhead legendás dalának, az Ace Of Spadesnek a feldolgozása áll, erről így mesél Carruthers:
„Valójában a 2018-as ‘Becoming’ album írása közben kezdtük el játszani élőben a magunk szórakoztatására, rengeteg Motörhead-klasszikust hallgattunk akkoriban. Arra gondoltunk, mi lenne, ha lelassítanánk, hogy úgy szóljon, mintha valamelyik eszement rock jammelésünk lenne? Beleszerettünk az eredménybe, játszadoztunk még vele, és végül úgy döntöttünk, hogy felvesszük. Csak szomorúak vagyunk, hogy Lemmy sosem fogja hallani, de reméljük, hogy a metálistenek elfogadják a mocskos felajánlásunkat!”

’The Ace Of Spades’ dallista:

1. The Ace Of Spades
2. Defibrillator
3. Bloodmoon

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.