Weeping Willow: dark pop balladával erősít az új lemezére a The Hellfreaks

Nuskull Magazin

Kevesebb, mint egy hónap és megérkezik a The Hellfreaks legújabb lemeze, a Pitch Black Sunset, Shakey Sue-ék pedig most kiadták a negyedik előzetest róla, ami egy látványos videóval is meg lett támogatva: ez a Weeping Willow.

A dal a mentális egészség témakörét járja körbe, miszerint senki ne érezze magát egyedül a szorongásaival, és igenis merjünk segítséget kérni, ha úgy érezzük, hogy szorul a hurok. A budapesti punk/metal-alakulat egy klipet is forgatott a számhoz – valószínűleg az eddigi leglátványosabbjukat -, ami meglehetősen jól is passzol a sötét, gótikus, helyenként egyenesen popos, de a zenekar jegyeit mindvégig magán viselő szerzeményhez.

Alább lehet is csekkolni milyen az, amikor a tejben-vajban fürösztés nem pontosan úgy sül el, mint amire számítanánk:

//www.youtube.com/watch?v=XrM6Yq6rcSs

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.