Hideous Divinity – Mysterium Tremendum – új videó

Fémforgács

A Belphegor és a Kampfar vendégeként európai turnéját járó olasz tech-death metalos Hideous Divinity a napokban osztotta meg vadonatúj dala, a Mysterium Tremendum videóját.

Eljött az idő, hogy szabadjára engedjük új szörnyetegünket. A Mysterium Tremendum egy ragadozó, amely személytelen és a teljes  kihalást hozza el. Előle nem menekülhet a való világ.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.