A legendás japán LOUDNESS lemondta teljes európai turnéját-

Rockvilág.hu online rockmagazin

Sajnálattal tudatjuk, hogy a japán LOUDNESS zenekar lemondta 2023 tavaszára tervezett Európa-turnéját. A többszöri halasztás ellenére idén sem sikerül bevenniük az öreg kontinenst, a 2023. április 16-ra tervezett budapesti koncert sem valósul meg. Jegyértékesítő partnereink a Ticketportal és Tixa automatikus jegyár-visszatérítést indít, akinek van tenni valója azt e-mailben értesítik. A hard ticket jegytulajdonosok a vásárlás helyén tudják visszaváltani jegyüket április 17-ig. Alább található a zenekar managementjének közleménye.
“ We are very sorry that we must announce, the European Tour of Loudness is cancelled.
We discussed multiple options back and forth in order to find a solution. However, we can’t perform the tour under the circumstances given.
We are very sorry for everyone, who looked forward to these shows and hope to be back as soon as possible”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.