Classica – újra a Backstagben, de a színpadon!

Fémforgács

Újabb koncertre készül a legendás Classica zenekar! A hazánkban általuk az elsők között játszott Malmsteen-fémjelezte, klasszikus elemekkel tarkított heavy metal képviselői az utóbbi években négy alkalommal felléptek a különböző budapesti klubokszínpadokon. Legutóbb tavaly év végén adtak egy kétrészes koncertet a Backstageben.

Amint azt Szalai Tamás gitáros/dalszerzőtől, zenekarvezetőtől megtudtuk a 2022 óta újra aktív csapat 2023-ban is színpadra lép. Elsőként „március 24-én ismét a Backstage Pubban lépünk fel. Másfél órás műsorral várjuk az odalátogatókat. A koncerten mindhárom albumunkról játszunk dalokat. Nemrég doboscserére került sor. Galántai Zsoltot Ozsvárt Gábor válototta. Így most vele, újult erőfel folyik a felkészülés!”

A hajdanán lemezről-lemezre több énekessel is együttműködő Classica frontján jó ideje Kiss Zoltán áll, aki méltóképpen közvetíti a dalokat. Erről győződjenek meg maguk a koncertre látogatók.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.