A pápalátogatás miatt egy napot csúszik a “P.Mobil 50” jubileumi koncert

Hard Rock Magazin

Ferenc pápa magyarországi látogatása miatt április 30-ra módosul a P.Mobil jubileumi nagykoncertjének időpontja. A Papp László Budapest Sportarénában ünnepli a zenekar a megalakulásának 50. évfordulóját, különleges vendégként a Piramis is fellép.

Schuster Lóránt zenekarvezető közleménye a változással kapcsolatban így szól:
“Kedves Közönségünk, Jegyvásárlók, Rajongók!
Ahogyan már értesülhettél róla, 2023. április 28. és 30. között Budapestre látogat Ferenc pápa. A Szentatya hivatalos programjának egyik fontos részét képezi a fiatalokkal való találkozás, amelyre április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor.
Az egyházfő arénabeli programja miatt a 2023. április 29-re meghirdetett P.Mobil zenekar 50 éves jubileumi koncertjét másnap, április 30-án tartjuk meg a Papp László Budapest Sportarénában!
A megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendőd, így azzal a koncert az új dátumon (2023. április 30-án) látogatható. Amennyiben a rendezvényre vásároltál parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.
Megértéseteket és támogatásotokat köszönjük!”

1973. május 1. a P.Mobil megalakulásának hivatalos időpontja, majdnem pontosan 50 évvel később, 2023. április 30-án ünnepli a zenekar fél évszázados fennállását a Papp László Budapest Sportarénában.
„Örökmozgó lettem, nem állok sohasem…”
A partvonalon kívüli csapatok egyikeként számontartott zenekarnak 10 évig nem jelenhetett meg lemeze, a szövegeiket nem fogadták el, csak a rajongótáboruk határtalan lelkesedése tartotta őket a felszínen. A P.Mobil a magyar hard rock meghatározó tényezője, játszottak benne nagy nevek és kevésbé ismert arcok is, írtak szvitet a honfoglalásról, ledöntötték a magyar falat, megnyitották a Budapest Sportcsarnokot, elbúcsúztatták a Budai Ifiparkot, turnéztak a Dunán, jótékonykodtak beteg emberekért, természeti katasztrófa áldozataiért és oktatási intézményekért, alapítottak rockmúzeumot. 8 nagylemezükkel és közel 150 dalukkal – közülük több a mai napig nem jelent meg –, beírták magukat a magyar rockzene történelemkönyvébe.
Április 30-án egy különleges estén mutatják meg, hogy 50 év elteltével is aktívak és nem egy nosztalgiabulira várják a közönséget, hanem egy egész estés életműkoncertre, a műsorban régi dalokkal és új szerzeményekkel. A színpadot a Piramis melegíti be, akikkel már többször játszottak együtt a hőskorban.

Bár az aktuális jegytérkép szerint a jó helyek lassan betelnek, de jegyek elővételben még válthatók a Broadwaynál, további részletek az esemény Facebook-oldalán.
▲ 7 900 Ft
▲ 9 900 Ft
▲ 10 900 Ft
▲ 13 900 Ft
▲ 15 900 Ft

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.