The Subways – Új albumukkal térnek vissza Budapestre

Hard Rock Magazin

A brit The Subways rocktrió már kilencszer koncertezett Magyarországon, a tizedik fellépésük március 27-én lesz az Akvárium Klubban, előzenekar a hazai alt-indie szcéna izgalmas képviselője, az YZZO.

Az elmúlt két év nem volt könnyű a The Subways számára. A tinédzser bandaként 2002-ben alakult triót 2020-ban személyes okokra hivatkozva otthagyta Josh Morgan alapító-dobos – Billy Lunn frontembere öccse –, helyét Camille Phillips vette át, az új lemez készítését Lunn mentális egészsége és alkoholproblémái is nehezítették.
Az ötödik albumuk 8 év várakozás után ’Uncertain Joys’ címmel jelent meg végül január 13-án, amellyel áprilisig tartó Európa-turnéra indultak, a körút budapesti állomása március 27-én lesz az Akvárium Klubban. Jegyeket a Funcode felületén lehet jegyet vásárolni, további információ az esemény Facebook-oldalán.

The Subways

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.