Jeff Beck emlékestek a Royal Albert Hallban

Hard Rock Magazin

Eric Clapton bejelentette, hogy a rocklegenda zenésztársaival, kollégáival és barátaival kétnapos emlékkoncertet adnak májusban a néhai Jeff Beck tiszteletére. Ott lesz többek közt Billy Gibbons, John McLaughlin, Rod Stewart és Johnny Depp is.

A Jeff Beck emlékestekre május 22-én és 23-án kerül sor a Royal Albert Hallban. A fellépő művészek listáját az előadások időpontjához közeledve véglegesítik, de többen már most jelezték, hogy részt kívánnak venni a Jeff Beck tiszteletére rendezett műsorban, és várhatóan a legtöbbjük mindkét koncerten ott lesz:

A Jeff Beck Bandből Rhonda Smith, Anika Nilles és Robert Stevenson, rajtuk kívül Doyle Bramhall, Eric Clapton, Gary Clark Jr., Johnny Depp, Billy Gibbons, Imelda May, John McLaughlin, Robert Randolph, Olivia Safe, Rod Stewart, Joss Stone, Susan Tedeschi és Derek Trucks.

Nagy buli lesz, az biztos! És reméljük, Clapton ezúttal sem felejti el rögzíteni a műsort, ahogy a Crossroads fesztiváloknál megszokhattuk. De ha valaki kimenne rá, még semmi sem késő, március 14-én, kedden indul az előzetes regisztráció a két napra.

Jeff Beck

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.