Full of Hell / Primitive Man – Itt van a közös lemezük

Fémforgács

Suffocating Hallucination címmel jelent meg a Full of Hell és a Primitive Man közös lemeze, ami az alábbiakban hallgatható végig.

Olyan ez, mint egy új hibrid banda létrehozása.” – mondta a felvételek ideje alatt Dylan Walker, a Full of Hell énekese. “Ez egy igazán különleges jelzője a köztünk lévő barátságnak.  A lemez dalait a Primitive Man-nel közösen írtuk meg a stúdióban és úgy ahogy volt nyomtuk is fel a sávokat. Minden egyes dalt másképp közelítettünk meg, attól függően, hogy milyen személyiségek hozták a főtémát, stb…. Ezt mi ugyanúgy diszkográfiánk részének tekintjük, mint pl. egy saját teljes hosszúságú lemezünket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.