Sari Schorr – Végre debütál hazánkban!

Hard Rock Magazin

A pandémia miatt turnéját többször el kellett halasztani, de idén végre mégis eljut Magyarországra a kiváló amerikai bluesénekesnő. Sari Schorr március 26-án az Analog Music Hallban lép fel.

Végre ellátogat hozzánk is a New York-i énekesnő, Sari Schorr és blues-rock zenekara! Új lemezének munkálatai közben, a tavaszi ‘Freedom Tour’ keretében hozza el legjobb szerzeményeit és a korábbi közönségkedvenc dalokat az Analog Music Hallba március 26-án.

A korábbi tervektől eltérően az új, sorban harmadik stúdióalbuma majd csak szeptemberben érkezik, de azért jó eséllyel hallhatunk már új dalokat a közelgő turné budapesti állomásán is, a régebbiek közül pedig bizonyára felcsendül majd Ain’t Got No Money című száma, Willie Dixon I Just Want To Make Love To You-ja , és talán a Black Betty különleges feldolgozása is. A zenekar jelenlegi turnéfelállása így néz ki: Sari Schorr – ének, Ash Wilson – gitár, Roger Innes – basszusgitár, Adrian Gautrey – billentyűs hangszerek, Phil Wilson – dob. Jegyek kaphatók a Tixán, további információ a koncert Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.