Electric Callboy – Tovább robog a Tekkno vonat

Hard Rock Magazin

Már most telt házas az Electric Callboy áprilisi budapesti koncertje, de nem lassítanak a fiúk. Március végén jelenik meg a tavaly kiadott lemezük turnéverziója, amelyről most itt egy friss és látványos videó a Tekkno Trainhez.

Nem lassít az Electric Callboy, éppen Európa-turnéjukon vannak, de közben március végén megjelenik a tavaly kiadott és rendkívül sikeres ’Tekkno’ albumuk turnéváltozata. Az eredeti kiadványhoz egy rakás dal 2022-ben rögzített koncertverzióját csapták hozzá, az album új kiadása március 24-én jelenik meg. Azok a szerencsés magyar rajongók, akiknek a hazai bulira sikerült még időben jegyet venni – ugyanis az április 15-re meghirdetett koncertre már minden jegy elkelt –, nemcsak lemezről hallgathatják meg ezeket a dalokat. Az eredeti album majdnem minden dala kapott már valamilyen videókörítést, most a Tekkno Trainhez készült szórakoztató és látványos film.

A ’Tekkno Tour Edition’ dallistája:

01. Pump It
02. We Got The Moves
03. Fuckboi (feat. Conquer Divide)
04. Spaceman (feat. Finch)
05. Mindreader
06. Arrow Of Love
07. Parasite
08. Tekkno Train
09. Hurrikan
10. Neon
11. Pump It (Live)
12. Hate/Love (Live)
13. Spaceman (Live)
14. We Got The Moves (Live)
15. Hypa Hypa (Live)

Electric Callboy Tekkno Tour Edition

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.