FEZEN – A HammerFall és a Cro-Mags is beveszi Székesfehérvárt

Hard Rock Magazin

Bár Magyarországon sose látott névvel, azaz nagy meglepetéssel még nem találkoztunk, a megbízható visszatérő vendégek száma egyre nő a FEZEN Fesztivál idei kínálatában. Nyáron velünk lesz újra a HammerFall és a Cro-Mags, a magyarok közül csatlakozik a Road és az AWS is.

A korábban bejelentett húzónevek, a Helloween, Guano Apes, Ugly Kid Joe után a HammerFall és a Cro-Mags is csatlakozik a székesfehérvári fesztivál programját színesítő felhozatalhoz. A magyar rockbandák közül a Road és az AWS igazolta vissza részvételét a július 26-tól 29-ig tartó 2023-as FEZEN-en. Lazulásként pedig akár Korda György és Balázs Klári koncertjén vezethetik le a feszültséget az odalátogatók. A négynapos bulit tervezők már megvásárolhatják a fesztiválbérletüket, március 15-én pedig érkeznek a napijegyek is. Persze ahhoz jó lenne tudni a napi bontást is…

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.