Agony & Ecstasy over Europe – WATAIN + BØLZER & CONCRETE WINDS, 2023.05.07. Barba Negra

Fémforgács

“A sötétség újra feltámad! Májusban útra kelünk az AGONY & ECSTASY OVER EUROPE turnéval, szerte Európában. Ráadásul, most először eljutunk Macedóniába és Rómába is. Különleges vendégként ismét meghívtuk a svájci BØLZER-t, de csatlakozik hozzánk a CONCRETE WINDS is. 16 vad éjszaka vár ránk, mi pedig arra hívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk!”

A turné 2023 május 7-én éri el hazánkat. A koncert helyszínéül a Barba Negra szolgál majd.

Az est főzenkera a svéf black metal gépezet Watain lesz, akik tavaly egy remek albummal jöttek ki The Agony & Ecstasy of Watain címmel.

Az este speciális vendége a svájci BØLZER lesz, akik igazi üde színfoltjai a színtérnek, legyen szó hangzóanyagról vagy élő fellépésről.

Az est harmadik fellépője pedig a death/grindcore Concrete Winds lesz.

Facebook esemény

Jegyek

JEGYÁRAK / PRICES:
7999 FT – 2023 március 31-ig
9999 Ft – 2023 május 6-ig
12999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.