Haken – Az Akváriumban lesz a mai koncert

Hard Rock Magazin

A mai napon lép fel Budapesten a Haken a Between The Buried And Me és a Cryptodira társaságában. A rendezvényt új helyszínen, az Akvárium Klubban tartják meg.

Pénteken jelenik meg a Haken ’Fauna’ című albuma, amelyről a mai budapesti koncerten is műsorra tűzhetnek párat az eddig bemutatott kislemezdalokból. A koncert helyszíne az eredetileg tervezett Dürer Kert helyett az Akvárium Klub lesz, ott lehet ma elcsípni a Hakent, a Between The Buried And Met és a Cryptodirát. Jegyek már csak a helyszínen kaphatók, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Az est menetrendje a következő:

19:00 – kapunyitás
19:20 – Cryptodira
20:00 – Between The Buried And Me
21:35 – Haken

Haken

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.