Rivers Ablaze – Új koncertvideók és miniturné

Hard Rock Magazin

A Rivers Ablaze januári telt házas koncertjén forogtak a kamerák a Dürer Kertben, a show két részlete betekintést ad arról, hogy milyen technikás zúzás várható a hamarosan induló rövid tavaszi turnén.

A Rivers Ablaze a Cosmic Venture Arch után újabb koncertklipet tett közzé Perished Fountains Of Life címmel, a felvételek január 20-án készültek a Dürer Kertben.
Az ex-Special Providence-gitáros Kertész Márton vezette experimentális extrém metál projekt debütáló nagylemeze 2020-ban jelent meg ’Blood Canvas’ címmel, melyet 2021-ben az instrumentális ’Devoid Dying Sun’, 2022-ben pedig a ’The Black Hole Era’ követett. A kezdeti szólóprojekt időközben stabil zenekarrá fejlődött, Kertész Mártonhoz csatlakozott Knapp Oszkár énekes (Wrong Side Of The Wall, Grizzly, ex-Insane), Rieckmann Tadeusz dobos (Týr, ex-Dalriada), Purnhauser Pál basszusgitáros (divideD, Mind’s Mirrors) és Ferenczi Márton gitáros (Fragda, Niburta, Moth Project).

A Rivers Ablaze tavaszi turnémenetrendje pillanatnyilag így néz ki:

Március 17. Székesfehérvár – Nyolcas Műhely / jegy kizárólag a helyszínen / infó
Március 18. Szombathely – Végállomás Klub / jegy kizárólag a helyszínen / infó
Március 24. Szeged – Városi Rock Klub / jegy kizárólag a helyszínen / infó
Április 1. Budapest – Analog Music Hall / jegy a Tixánál / infó
Május 27. Budapest – Analog Music Hall / Insane Hellride Fest / jegy a Tixánál / infó

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.