A Trivium főnöke most Machine Gun Kelly gitárosával közösködik

Nuskull Magazin

Beszéljünk egy kicsit Sophie Lloydról. Na nem abból kifolyólag, hogy feltételezhetően az ő közbenjárása vezethetett az “álompár”, Megan Fox és Machine Gun Kelly széthullásához, nem vagyunk mi 24.hu. Még.

Arról dumáljunk inkább, hogy amikor nem épp a világ egyik legfelkapottabb bicskanyitogatójának zenéit pengeti el – vagy történetesen bármi más előadóét -, akkor a hölgy írogat magának is dalokat, a YouTube-csatornája meg alulról karcolja az 1 millió feliratkozót. Persze mi sem vagyunk olyan naivak, tudjuk, hogy megy ez a dekoratív zenészcsajokkal, de tekintsünk el ettől egy percre, és csináljunk úgy, mintha ez nem lenne szempont.

Szóval itt a gitáros új dala, a Fall of Man, amit maga Matt Heafy, a Trivium és az Ibaraki énekese, Twitch streamer és konkrét polihisztor dalolt fel. A szám egy decens metalszerzemény, akár Matt “anyazenekarának” egy higgadtabb darabja is lehetne, a kollaborálás különlegessége pedig, hogy a két zenész imádja egymás munkásságát: Sophie elmondása szerint a Trivium gyerekkora óta az egyik kedvenc zenekara, így számára ez egy valóra vált álom volt. Matt először a lány videóit látta évekkel ezelőtt és instant rajongóvá vált, így övé volt a megtiszteltetés, amikor fel lett kérve. Az meg csak a hab volt a tortán, amikor megtudta, hogy Sophie hogy érez a zenekara iránt.

Idelent meg is hallgatható a dal, plusz egy szelet a hölgy munkásságából. Ugye milyen jó volt ez a cikk bulvár nélkül?

//www.youtube.com/watch?v=EJGsT0OT-0E

//www.youtube.com/watch?v=0ZgdUeN14i0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.